Les trobades "Meet the CEO" continuen el proper 8 de juny amb Judith Viader, de Fritravich

En el marc del programa Skills, el TecnoCampus va organitzar el passat 20 de maig la primera de les dues trobades que sota el títol "Meet the CEO" pretén connectar els estudiants i els Alumni del Tecnocampus amb directius d'empresa amb la finalitat de conèixer les seves motivacions, les etapes del seu camí professional fins arribar aquest lloc, quines habilitats valoren en els seus equips de treball i com és el seu dia a dia.

Agustí Pérez, CEO d’Ironman, va explicar que ja fa 17 anys que es dedica professionalment al sector de l’esport i que Ironman és un turisme esportiu que cada vegada està agafant més rellevància i està creixent a Europa i Àsia, tenint en compte que la major part dels esdeveniments s’organitzen a Nord-amèrica. Segons Agustí, els estudis mostren que un 92% dels participants tenen estudiants universitaris, un 75% són empresaris, un 32% son dones i un 68% homes.  Un dels objectius que te Ironman és introduir a la dona al sector esportiu.

La propera sessió tindrà lloc el proper 8 de juny, amb Judith Viader, CEO de Fritravich. Les inscripcions estan obertes en aquest apartat web.