Mataró és membre de la xarxa de ciutats de la Ciència i la Innovació, Innpulso

La Xarxa INNPULSO de 'Ciutats de la Ciència i Innovació' es va constituir el passat dimarts 22 de març en un acte que ha tingut lloc a Barcelona i en què han estat representats els 30 primers ajuntaments que compten amb el distintiu 'Ciutat de la Ciència i la Innovació' , atorgat pel Ministeri de Ciència i Innovació el 13 de gener.

L'alcalde de Mataró, Joan Antoni Baron, també hi va assistir en representació de la ciutat, que va rebre aquest distintiu juntament amb altres ajuntaments, després de la inauguració el passat mes de novembre del Parc científic i de la innovació TecnoCampus Mataró-Maresme.

Barcelona serà l'Ajuntament que albergarà la Presidència del Consell Rector d'aquesta xarxa després que el Ple, reunit aquesta tarda, l'hagi escollit per consens. Durant un any, Barcelona representarà a la Xarxa INNPULSO, ha de convocar les reunions del Ple, dirigirà les deliberacions i executarà els acords.

Els ajuntaments de més de 100.000 habitants que integren l'associació són Dos Hermanas (Sevilla), Gijón (Astúries), Santander (Cantàbria), Valladolid, Barcelona, Mataró i Terrassa (Barcelona), Logronyo (la Rioja) i València.