Mataró rep el distintiu de ciutat de la ciència i la innovació

El Ministeri de Ciència i Innovació, liderat per la Cristina Garmendia (en la fotografia, el dia de la inauguració del TecnoCampus), ha comunicat oficialment l’atorgament del distintiu Ciutat de la Ciència i la Innovació a 30 ciutats de tot l’Estat. Mataró és una d'aquestes ciutats escollides.

Amb aquest distintiu, el Ministeri reconeix a les ciutats que, des de l’àmbit local, estan facilitant el canvi de model econòmic. Un canvi de model més basat en el coneixement, la innovació, la recerca i el desenvolupament. Mataró, fa anys que treballa amb aquest objectiu.

El parc científic i de la innovació TecnoCampus Mataró-Maresme o el centre tecnològic CETEMMSA, l’aposta per les polítiques de desenvolupament econòmic, les TIC o l’educació són projectes que estan afavorint aquest canvi de model pels quals ara arriba aquest reconeixement, que implicarà una major visibilitat i projecció exterior.

Cal destacar que la candidatura de Mataró a aquesta distinció va rebre el suport de nombroses empreses i associacions empresarials de Mataró i el Maresme, a més d'altres organismes catalans.

En aquest enllaç del ministeri podeu consultar els avantatges que aquesta distinció implica.