Miguel Ángel Horna destaca la importància de la portabilitat en la indústria de videojocs

El passat 6 de novembre, Miguel Ángel Horna va realitzar la conferència “Portabilitat de Videojocs” en el marc del cicle “Els videojocs i els seus protagonistes” organitzat pel Tecnocampus i el Grau en Aplicacions Interactives i Videojocs.

Miguel Ángel Horna és programador, amb gran experiència en conversions de jocs clàssics i programació d’emuladors de consoles clàssiques. Al 2011 va co-fundar una spin-off de l’empresa Blit Software, BlitWorks, que es dedica al Game Porting. BlitWorks ha fet la portabilitat d’un gran catàleg de jocs com per exemple Don't Starve, FEZ, OlliOlli, Spelunky, Age of Zombies, Jet Set Radio i Sonic CD, entre d’altres.

En la seva conferència Miguel Ángel Horna va destacar la importància de la portabilitat en la indústria de videojocs. Va explicar les característiques tècniques a tenir en compte per fer la portabilitat de videojocs. I va aconsellar als estudiants de videojocs que com a futurs dissenyadors de videojocs tinguin en compte la portabilitat del videojoc des del primer moment.