El NeTLab participa en el Mobile World Congress

El NeTLab del Centre de Transferència Tecnològica del TecnoCampus ha participat aquesta setmana en la fira Mobile World Congress com a membre de la Allseen Allliance. El dimecres 4 de març es va celebrar una jornada de treball de la Alliance per debatre l’estat dels desenvolupaments en el si de la Alliance en el marc de poder disposar d'un estandard per la comunicació de dispositius en el anomenat Internet de les Coses: tot de dispositius interconnectats entre ells per tal de poder facilitar la vida i augmentar la qualitat de vida de les persones, en entorns domèstics, de forma fàcil, senzilla, segura i sostenible.

A la jornada és va debatre sobre els models d'interoperabilitat, els mecanismes de seguretat, la connexió entre la IoT i els dispositius mòbils, les experiències de usuari, i les pasarrelles de connexió entre IoT i Internet.

El TecnoCampus és un dels més de 120 membres de aquesta aliança internacional gairebé des dels seus inicis.
El passat dilluns 2 el director del centre, Léonard Janer, va intervenir en el programa de ràdio de La Tarda de Xarxa per parlar precisament del MWC i de l'Internet de les Coses.