Noves tecnologies, nous negocis: E-learning, tendències i tecnologies


Dia: Dimecres 15 de desembre a les 10h.
Lloc: Centre de Congressos de TCM

En aquesta última jornada de l'any volem analitzar un sector que cada vegada creix més i mostra més innovacions. El sector del E-Learning encara té molt recorregut, i es va adaptant a les necessitats de les empreses i els usuaris amb noves tecnologies i noves formes de comunicació. 

En aquesta jornada comptem amb diferents experts en la matèria que ens parlaran sobre les novetats que es preparen en aquest sector:

10:00h Acreditacions

10:15h Benvinguda per part del senyor Joan Majó i el senyor Ramon Safont-Tria

10:30h L'aprenentatge eficaç, Sr. Albert Calvet de CV&A Consulting

L'Aprenentatge Eficaç és una aproximació del que passa al cervell a partir de les ciències neurològiques. Es una visió que busca explicacions basades en fets, i fins i tot projectant interpretacions i proposant procediments de treball a partir de tot això.

10:50h Visió i Experiència de la UPC School, Sra. Valeria Pleszowski, Unitat de Disseny de programes UPC Tech Talent Center. 

Visió de la UPC School: Panorama E-Learning de l'educació permanent: context, eines, reptes i tendències. L'experiència amb eines audiovisuals als cursos UPC School.

11:10h Coffee Break

11:30h Experiència de la UOC, Sr. Josep Rivera, Office of Learning Technologies UOC

La conferència tractarà sobre el model educatiu de la UOC, basat en la interacció entre estudiants i professors a través d'Internet, així com de l'ús particular del vídeo en aquesta plataforma.

11:50h El projecte Sclipo, Sr. Gregor Gimmy, creador de Sclipo: Com les noves tecnologies d’Internet revolucionen el E-Learning.

Gregor Gimmy, fundador i creador de Sclipo - un LMS de pròxima generació - presentarà el potencial de les noves tecnologies d'Internet per revolucionar el E-Learning donant resposta a 3 reptes:

- Democratització de les eines de E-Learning

- Millorar la qualitat dels continguts E-Learning

- Possibilitar el "social learning"

12:10h Torn de preguntes


Es prega inscripció prèvia a la jornada fent CLIC AQUÍ