Obertes les inscripcions per participar a la XXII Cursa Popular de l’11 de setembre a Mataró

Un any més el TecnoCampus col·labora en la cursa popular que s’organitza a Mataró el proper 11 de setembre, coincidint amb la Diada Nacional de Catalunya. La cursa, que celebra la 22a edició, és una iniciativa impulsada per el Centre Atlètic Laietana, amb col·laboració de Gesport i l’Ajuntament de Mataró.

L’organització de la cursa ja ha obert el període d’inscripcions, que es poden realitzar a través de la pàgina web de Gesport, on també s’anirà publicant tota la informació necessària per als participants. La cursa, de 10 quilòmetres, repetirà format i recorregut de la passada edició, amb el punt de sortida i d’arribada a la zona del TecnoCampus. La carrera començarà a les 9.00 hores però a partir de les 7.30 hores ja es podran recollir els dorsals.

Els drets d’inscripció són de dotze euros per als qui tenen el xip groc i de 14 euros per als qui necessiten un xip de lloguer, que proporcionarà la mateixa organització. Tots els participants rebran una tradicional bossa del corredor i una samarreta commemorativa, a part de l’avituallament final amb aigua, beguda isotònica i fruita. Al finalitzar la prova, es farà el lliurament de premis als primers classificats de cada categoria.

El proper 11 de setembre, t’esperem al TecnoCampus!