Oferta de màsters i postgraus per al curs 2017-2018

El TecnoCampus amplia l'oferta de màsters i postgraus de cara al curs 2017-2018, amb l’objectiu de donar continuïtat a la formació dels seus graduats i respondre a les noves necessitats de formació dels professionals en els àmbits de coneixement dels seus tres centres universitaris. L’oferta està formada per dos màsters universitaris oficials, tres màsters propis i deu postgraus.

Com a novetats d’aquest any, destaquen tres màsters propis: el d'Indústria 4.0, organitzat conjuntament amb la UOC i 100% online; el d'Entrenament Personal i Readaptació Físicoesportiva; i el d'Atenció a la persona en situació d’urgència i/o emergència, que és una evolució del postgrau que s’ha fet durant tres cursos.

Cal destacar també que aquest curs també s'impartirà la 8ª edició del màster universitari en Emprenedoria i Innovació, la 5a edició del postgrau en Bioarquitectura i la 4a edició del postgrau en Social Media i Màrqueting Digital. 

Ja està obert el període de preinscripció i, en cas de formalitzar-la abans del 15 de juliol, l'estudiant obtindrà un 5% de descompte acumulable a altres possibles promocions.

Per a més informació podeu adreçar-vos a formaciopermanent@tecnocampus.cat o bé consultar el nostre web.