La inauguració de l'Oficina Mataró Empresa reuneix un centenar d'empresaris i emprenedors

Un centenar d'empresaris i emprenedors van assistir ahir a la inauguració de la nova Oficina Mataró Empresa, un punt únic on se centralitzen els tràmits i serveis necessaris per engegar un negoci o fer-lo créixer. El primer tinent d’alcalde de l'Ajuntament de Mataró, Joaquim Fernàndez, i el president del TecnoCampus, Miquel Rey, van destacar l'aposta que representa l'Oficina Mataró Empresa (OME), situada al TecnoCampus, i des d’on els empresaris i emprenedors poden fer tots els tràmits per posar en marxa, fer progressar o internacionalitzar el seu negoci.

El projecte compta amb la participació de la Cambra de Comerç de Barcelona, la PIMEC, la FAGEM i CETEMMSA i amb el suport de la Diputació de Barcelona. Tots ells disposen d’espais específics en el marc de l’Oficina Mataró Empresa, que està situada a la planta baixa de la torre TCM2 del TecnoCampus (avinguda d’Ernest Lluch, 32). Gràcies al suport de les entitats empresarials, i als serveis propis del TecnoCampus, s’ha aconseguit que l’empresari hi trobi un ampli catàleg de serveis.

Per part de les entitats, en el trancurs de l'acte van prendre la paraula David Marin, president de la delegació al Maresme de la Cambra de Comerç de Barcelona; Ambrosi Martínez, president de PIMEC Maresme-Barcelonès Nord; i Roser Moré, presidenta de FAGEM. Tots ells van destacar l'ambició i el pas endavant que representen l'Oficina.

Durant l'acte, el president del Grup Taurus, Ramon Térmens, va pronunciar una conferència en què va destacar el paper de l'empresari en la societat, va reivindicar "el dret a equivocar-se" de tots aquells que posen en marxa un negoci i va reclamar "entusiasme i fe en els equips" a tots aquells que es decideixen a ser empresaris.