Paradise

El centre esportiu Paradise, ubicat just davant del parc TecnoCampus Mataró-Maresme (el Rengle), ofereix descomptes especials pels estudiants de TCM i pels treballadors de les empreses adherides al TCM.

Aquells que es donin d'alta abans del 30 de setembre obtindran la matrícula gratuïta (i un 50% de descompte si ho fan passada aquesta data).

A més, obtindran un descompte a la quota mensual, en funció de la franja horària que es trïi: un 25% de descompte si s'escull l'entrada limitada de 7 a 16h i un 15% de descompte per l'entrada de tot el dia.

El centre esportiu Paradise compta amb 650 m2 de fitness, Aeròbic, Steps, tonificació, Bosu, Stretching, Yoga, Taichi, Pilates, defensa personal, Taekwondo, kick boxing,una sala amb ring per la boxa,  i una espectacular sala de spinning amb 60 bicicletes. També compta amb 2 piscines climatitzades. Per a relaxar-se, disposa d'un balneari amb llits, seients d'hidromassatge, cascades cervicals, bany de vapor, sauna, dutxa escocesa i bitèrmica i jacuzzis.

A més, disposa d'un centre d'estètica i perruqueria, un bar restaurant, llar d'infants, entrenador personal i aparcament.

Informa-te'n al 93 741 49 87.