Les empreses PixUp, Camara2 i Laiet Comunicació participen en el Saló Boda

El Saló Boda, celebrat el passat cap de setmana al centre de congressos del TecnoCampus,ha comptat amb la participació de tres empreses del parc, una mostra de les sinergies que es produeixen entre les empreses i les activitats que s'organitzen al parc.

Pixup, una empresa que treballa en el que es coneix com l'"internet de les coses" que han creat aquest any Marc Roca i Sergi Martínez, hi ha presentat Briots.com, uns solució que dinamitza els esdeveniments gràcies a les xarxes socials, Sergi Martínez apunta que el mercat d'aquest dispositiu són esdeveniments que, com en el cas dels casaments, vulguin que els participants s'endugin un obsequi i participin en la difusió. Briots.com treballa en altres projectes, com la personalització d'aromes en actes o espais públics, també a partir de l'ús de les xarxes socials.

Camara2, especialitzada en la producció de vídeos per esdeveniments, ha participat per quart any a la fira. Per ells, és el principal acte de promoció dels seus serveis que els permet connectar tant amb el client final com amb professionals complementaris del sector. La proposta de valor de Camara2 gira entorn a la incorporació de tecnologia innovadora als vídeos així com platons virtuals, realitat augmentada i drons.

I Laiet Comunicació va presentar el seu producte www.regalavideos.com, que ofereix una experiència única de gravació de la pròpia pel•lícula preferida dels nuvis amb els seus amics. A més a més, va dinamitzar la fira amb la realització d’un flashmob en el qual van participar els expositors i participants de l’acte.