Dilluns 28 d'abril a les 12h. Col·legi de Periodistes. Presentació de Periodisme Digital Emprenedor

El proper dilluns dilluns 28 d'abril a les 12.00 al Col·legi de Periodistes (Rambla de Catalunya, 10) presentarem el postgrau Periodisme Digital Emprenedor (en castellà), que farem el proper curs (octubre 2014-juny 2015) de forma semipresencial amb el Tecnocampus de la Universitat Pompeu Fabra (Mataró).

Debatre el futur del periodisme en una època de crisi i en plena eclosió del món digitial, i fer-ho de la mà d'experts reconeguts. Aquesta és la proposta del nou postgrau en Periodisme Emprenedor, que el TecnoCampus posa en marxa el proper mes d'octubre. Saül Gordillo, Barbara Yuste, Antoni Gutierrez-Rubí, Joan Salicrú, Valentí Sanjuan, Toni Aira, Albano Dante Fachin o Pere Russiñol figuren entre els professorat d'un curs pensat per a periodistes i comunicadors que volen començar la seva pròpia empresa periodística, tant  professionals veterans que no tenen formació en gestió com graduats que en un marc laboral complex decideixen emprendre.

La voluntat d’aquest curs, impulsat pel cap de continguts digitals de El Periódico, Saül Gordillo; l'expert en periodisme de dades, Eduard Martín-Borregón, i la productora audiovisual Clack, és formar periodistes amb capacitat per a crear les seves pròpies empreses i gestionar-les. Una gestió que inclogui tots els àmbits, des de la planificació de continguts fins a l'obtenció i gestió dels recursos necessaris per a que aquesta funcioni.

En la pàgina del postgrau us podeu informa sobre l'tinerari acadèmic del curs, que s'imparteix a l'Escola Superior de Ciències Socials i de l'Empresa del TecnoCampus, adscrit a la Universitat Pompeu Fabra.