Pràctiques de vela al Masnou i Mataró per desenvolupar la menció nàutica del grau de Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport

Els dos convenis que s'han signat aquest matí entre la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme i l'Escola de Vela de Mataró i el Club Nàutic El Masnou, respectivament, permetran desenvolupar la menció nàutica del Grau en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport. Aquesta menció és una oportunitat d'especialització per als estudiants de 3er i 4art del grau, i constitueix un element singular de la titulació. En la signatura del conveni, el president de la Fundació TecnoCampus, Miquel Rey, ha destacat que l'obertura al mar es concreta en accions com aquesta. "Els ports són un actiu, estan oberts a tota la ciutadania, i per descomptat també són una oportunitat en el camp de la formació universitària", ha apuntat.

La presidenta de l'Escola de Vela de Mataró, Diana Cuadras, ha destacat que per a l'esport de la vela el fet de formar professionals de les ciències de l'activitat física i de l'esport que en siguin especialistes és una oportunitat per fer créixer aquest esport. Antonio del Río, vicepresident segon del Club Nàutic El Masnou, ha assenyalat que l'esport de la vela cada cop està més arrelat entre els nens i els joves, i a afegit que acords com els que s'han signat avui són importants per mantenir aquesta dinàmica.