El TecnoCampus convoca la 13a edició dels Premis Cre@tic

El TecnoCampus ha obert el termini per presentar candidatures als Premis Cre@tic, que tenen per objectiu promoure l’emprenedoria i contribuir al desenvolupament socioeconòmic de Mataró i el Maresme mitjançant el suport econòmic i logístic a nous projectes empresarials.

Els premis obren la possibilitat de participar-hi a projectes de nova creació o bé empreses constituïdes durant l’any en curs, que incorporen una introducció o millora significativa d’un producte (bé o servei), d’un procés, d’un mètode de comercialització o d’organització que suposa un avantatge competitiu. Els interessats a participar-hi es poden assessorar al mateix parc, de la mà de tècnics experts. El lliurament dels guardons tindrà lloc el 20 de novembre al centre de congressos del Tecnocampus.

El primer classificat obtindrà 4.000 euros, el segon, 2.000 euros i el tercer, 1.000 euros A més a més, els tres guanyadors obtindran un 50% de bonificació durant un any per instal•lar-se en modalitat open space a la incubadora del Tecnocampus i accés gratuït al BIZ360 de Open Mind Systems una eina de gestió integral per a emprenedors. La incubadora acull empreses de nova creació i consta de 15 oficines, tres espais open space per a compartir entre tres empreses cadascun i un espai coworking per a sis professionals.

Enguany, com a novetats, s’incorporan al jurat dues de les més rellevants xarxes d’inversors, BANC i Keiretsu Forum així com un canvi en el procés de selecció de projectes que persegueix donar més protagonisme als equips emprenedors que hi ha al darrere dels projectes.
Així els candidats hauran de presentar un resum executiu del seu projecte més un vídeo de presentació de l’empresa. En base a aquest material, en una primera fase de selecció, un comitè intern del Tecnocampus preseleccionarà els 10 projectes finalistes. Posteriorment, aquests presentaran en un format elevator pitch el seu projecte davant el comitè avaluador; de la seva deliberació sortiran els guanyadors de la present edició.

Els Premis estan organitzats per la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme i l’Ajuntament de Mataró.
Per als premis es compta com a patrocinador principal Sirsa i l’empresa ubicada a Tecnocampus Open Mind Systems. A més a més, compten amb la col•laboració la Diputació de Barcelona, Departament de treball i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, el Grup d'Empreses de Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació de Mataró i Maresme (Gentic) i les delegacions al Maresme de l’Associació Independent de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC), la Cambra de Comerç de Barcelona, FAGEM, PIMEC i les xarxes d’inversors BANC i Keiretsu Forum.