Els premis per a emprenedors Creatic dupliquen l’import amb l’entrada de nous patrocinadors

El TecnoCampus ha obert el termini per presentar candidatures als Premis Creatic, que tenen com a objectiu promoure l’emprenedoria i contribuir al desenvolupament socioeconòmic de Mataró i el Maresme mitjançant el suport econòmic i logístic a nous projectes empresarials. Els premis arriben ja a la 14ena edició, i ho fan amb un impuls renovat gràcies a la incorporació de patrocinadors.

A l’empresa SIRSA, que ja va patrocinar els premis l’any passat, s’hi han afegit BStartup (a la imatge, la signatura del conveni de col·laboració, amb Miquel Rey, president del TecnoCampus, i Conxa Oliu, de Banc Sabadell), l’agència per a la competitivitat de l’empresa de la Generalitat, ACC1Ó, i el bufet Rousaud Costas Duran. A més, les empreses Bytemaster i Everis col·laboren amb la iniciativa. Aquestes incorporacions han permès duplicar l’import dels premis. El primer classificat obtindrà 8.000 euros; el segon, 5.000 euros i el tercer, 2.500 euros. A més a més, els tres guanyadors obtindran un 50% de bonificació durant un any en el preu per instal·lar-se a la incubadora del Tecnocampus.

Als premis Creatic s’hi poden presentar projectes de nova creació o bé empreses constituïdes el 2014 que incorporen una introducció o millora significativa d’un producte (bé o servei), d’un procés productiu, d’un mètode de comercialització o d’organització que suposin un avantatge competitiu. Els interessats a participar-hi es poden assessorar al mateix parc, de la mà de tècnics experts.

El lliurament dels guardons tindrà lloc el 20 de novembre al Centre de Congressos del Tecnocampus.

Els candidats hauran de presentar un resum executiu del seu projecte i un vídeo de presentació de l’empresa. En base a aquest material, en una primera fase de selecció, un comitè intern del Tecnocampus seleccionarà els deu projectes finalistes. Posteriorment, els emprenedors els hauran de presentar en un format elevator pitch davant el jurat, que triarà els guanyadors.

Els Premis Creatic els organitzen la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme i l’Ajuntament de Mataró amb el suport del Programa Bstartup del Banc Sabadell, l’empresa Servicios Industriales Reunidos (SIRSA), ACCIÓ i el bufet Rousaud Costas Duran. A més, hi col·laboren la Diputació de Barcelona, el Grup d'Empreses de Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació de Mataró i Maresme (Gentic) i la delegació al Maresme de l’Associació Independent de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC), FAGEM, les xarxes d’inversors Banc i Keiretsu Forum i les empreses Bytemaster i Everis.