El TecnoCampus acull com a entitat col•laboradora els premis de la Mobile World Capital Barcelona a estudiants de secundària

El TecnoCampus col·labora un any més en l’entrega dels premis que Mobile World Capital Barcelona lliura demà divendres dia 4 de juny a estudiants de secundària de tot Catalunya que han desenvolupat projectes tecnològics relacionats amb el món de les apps. És el segon any que el Centre de Congressos del Parc acollirà aquest esdeveniment, en el qual el president del TecnoCampus, Miquel Rey, participarà com a jurat i intervindrà en la sessió inaugural.

Aproximadament 11.000 estudiants han estat treballant en projectes d’apps urant tot l’any, i en l’acte de demà hi haurà una mostra dels millors. En aquesta segona edició dels premis del concurs d’apps, els estudiants competeixen en quatre categories: robòtica i control de dispositius; oci i gestió de personal; aplicacions educatives; i serveis per a la comunitat i els ciutadans.

En cadascuna de les categories es lliuraran dos premis: un per a estudiants d'ESO i una altra per a estudiants de secundària i de formació professional. També hi haurà un novè premi, que es decidirà per votació popular entre tots els assistents a l'esdeveniment, que començarà a les 15:30h.

Una novetat d'aquest any és que el premi serà la participació en campaments de tecnologia dissenyats específicament per als guanyadors i que es duran a terme del 18 al 26 de juliol. Permetran als membres dels 9 equips guanyadors -uns 45 estudiants- treballar amb professors experts en tecnologia, programació, disseny, creativitat i esperit empresarial, entre altres àrees. En resum, una excel•lent oportunitat per gaudir d'una immersió completa en el món de la tecnologia mòbil i el disseny de l'aplicació.

Els guanyadors, a més, rebran premis relacionats amb el club de foment de les vocacions tecnològiques Xnergic, una iniciativa del TecnoCampus.

Més informació