Arrenca amb força la primera jornada de Bioarquitectura

Avui divendres 24 de maig s'ha realitzat al Tecnocampus la primera de les tres jornades dedicades a la Bioarquitectura i la bioconstrucció. Professionals de l'arquitectura s'han citat a la Sala de Graus per apropar-se als conceptes bàsics relacionats amb aquest nou tipus d'arquitectura, que donava eines i propostes per resoldre els problemes de l'alt consum energètic a les construccions i al posterior ús dels edificis.

La jornada s'ha iniciat amb la inauguració per part del president de Tecnocampus, el Sr. Miquel Rey. Posteriorment s'han realitzat 5 ponències i s'ha finalitzat amb una taula rodona entre tots els assistents. A les ponències s'han exposat experiències reals sobre com s'han resolt problemes d'aïllaments i remodelacions d'edificis a partir de materials sostenibles. També s'han presentat nous materials i s'han plantejat propostes de reducció del consum energètic com les Passiv Haus.

Aquestes jornades han estat organitzades per l'empresa especialitzada en arquitectura de bioconstrucció "La Tercera Pell", i  són una introducció del que serà el Postgrau en Bioarquitectura que s'iniciarà el mes d'octubre.