El professor Daniel Torras publica un article comparant els espots amb el film musical

El professor del Grau en Mitjans Audiovisuals Daniel Torras ha publicat al número 35 de la revista ZER un article titulat “Los spots musicales. Diferencias con el género cinematográfico musical”.

El treball d’investigació busca l’essència del gènere cinematogràfic musical i després la compara amb les qualitats discursives i la interpretació dels espots televisius musicals, és a dir, aquells que empren una imitació o simulació d’una pel·lícula musical. La conclusió final és que el format, les categories supragenèriques, modifiquen l’essència estructural del gènere cinematogràfic musical.

La revista ZER. Revista de Estudios de Comunicación està vinculada a la Universitat del País Basc i és una de les publicacions capdavanteres de l’Estat en l’àmbit de la comunicació.

Aquesta recerca s’emmarca dins del projecte d’I+D  “Cine Musical en España: recuperación, inventario y estudio de un género identitario”,  amb l’identificador HAR2011-22492, dirigit pel doctor Jaume Radigales, de la Universitat Ramon Llull.