El professor de l'ESCS Francisco Gil, nou responsable de la Direcció Transversal de Psicooncologia de l'Institut Català d'Oncologia

El Dr. Francisco Gil, professor de l'Escola Superior de Ciències de la Salut del Tecnocampus, ha estat nomenat director a la Direcció Transversal de Psicooncologia del Institut Catala d'Oncologia. Francisco Gil és Doctor en Psicologia, especialista en Psicologia Clínica i president de la Societat Espanyola de Psicooncologia (SEPO). Va rebre la seva formació en Psicooncologia com a Fellow del Psychiatry and Behavioral Science Department del Memorial Sloan-Kettering Cancer Center de New York (1992-94), ha estat nomenat aquest any com a Membre del Director Committee Board de la International Psychooncology Society (IPOS).

És revisor de les revistes Psycho-Oncology, Palliative Supportive Care entre altres. És membre de l'Estratègia de Càncer del Sistema Nacional de Salut. Editor del primer Manual de Psicooncologia a Espanya, i editor del proper Llibre "Counselling i Psicoterapia en Cancer" que sera publicat per Elsevier la propera tardor de 2014. Les seves línies d'investigació i publicacions estan centrades en programes de formació d'habilitats de comunicació per a professionals sanitaris, Consell Genètic, espiritualitat i càncer i Psicoterapia de Grup.