Un professor del Grau en Mitjans Audiovisuals fa de càmara subaquàtic a la pel·lícula "Narcosis"

El professor del Grau en Mitjans Audiovisuals i del Grau de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport Àlex del Olmo ha participat com a càmera professional subaqüàtic en l'enregistrament del teaser del film “Narcosis”, del director Miguel Martín Exerol. El teaser, que va ser presentat fa escassos dies en el festival de Sitges 2014, va ser molt ben acollit entre el públic assistent.

La pel·lícula se centra en la figura de Carlo (Sergio Lara), campió d'apnea, que, durant un entrenament per a la gran final AIDA 2014, experimenta un traumàtic episodi de narcosis que li desperta un procés esquizofrènic representat per estigmes en el seu cos. Això desencadena en Carlo una estructura psicòtica. Però hi ha quelcom més profund que subjacent ala seva neurosi.

Les imatges subaqüàtiques del film es van gravar al costat de les Illes Medes on el professor Àlex del Olmo va tenir la col·laboració sota l'aigua d'un alumne del Grau de Mitjans Audiovisuals que el va asistir en el rodatge i el va ajudar durant l'enregistrament dels plànols més complicats.