La professora Carolina Chabrera rep la Beca d’Infermeria 2014 de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques

El passat 5 de juny, en el transcurs de la XVII Jornada de Recerca 2014 organitzada per la filial del Maresme de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears, es va lliurar la beca d’Infermeria a Carolina Chabrera, professora del Grau d'Infermeria, com a investigadora principal del projecte “Disseny i validació d'una prova d'avaluació clínica objectiva i estructurada (ACOE) en el Grau en Infermeria”.

L'equip investigador està format per Susana Santos, Eva Diago, Carme Rosell, Vanessa Vicente i Esther Cabrera. Amb aquest projecte, es posa en marxa el Grup de Recerca en Metodologia Docent i Innovació en Salut – Grup MeDIS.

El propòsit d'aquest estudi és analitzar la validesa i la fiabilitat de la prova ACOE, del Centre de Simulació i Innovació en Salut (@CSIS_tcm) de l'Escola Superior de Ciències de la Salut del TecnoCampus, com a instrument de mesura de competències professionals. Amb el desenvolupament i implementació d’aquesta prova es pretén oferir professionals d'infermeria competents al sistema sanitari avaluats per competències, millorar la seguretat del pacient garantint la formació de professionals d'infermeria en competències clíniques i desenvolupar futures eines d’avaluació de competències per als propis professionals sanitaris segons els criteris establerts per la institució.