La professora del Grau en Mitjans Audiovisuals Teresa Vidal, comissària de l'exposició “La indumentària dels campions”, centrada en el motociclisme

La professora del Grau en Mitjans Audiovisuals Teresa Vidal és la comissària de l'exposició temporal: “La indumentària dels campions”, al Museu de la Moto de Bassella. Si sou aficionats al món de les motos, us convidem a visitar-la, perquè fa un recorregut per les diferents modalitats del motociclisme, centrant-se en el trial i en l’enduro, des de la seva evolució històrica, a través del palmarès dels millors pilots catalans i de la indumentària què porten aquestes primeres figures com són els cascs, jaquetes, granotes, protectors etc. Els teixits tècnics amb que s’han fet els vestits, així com el seu disseny funcional, són elements clau per a l’èxit a les competicions, ja que han de garantir llibertat de moviments, comoditat i sobretot protecció i seguretat pel pilot.

La professora Teresa Vidal s'ha encarregat del contingut, del disseny i de la comunicació d'aquesta mostra que es pot visitar durant tot 2014.