Projecte SIMBIORED, cofinançat per la Junta de Andalucia i el Fons Social Europeu

 La Diputació de Huelva ha posat en marxa el projecte SIMBIORED, cofinançat per la Junta de Andalucia i el Fons Social Europeu.

Aquest projecte contempla una línia d’actuació orientada a persones desocupades de la província de Huelva que tinguin interès en iniciar una idea de negoci en aquesta província.  Aquestes noves persones emprenedores, realitzaran unes pràctiques professionals a una empresa d’Astúries, Aragó o Catalunya.

La Diputació de Huelva ha contactat amb nosaltres amb la intenció de trobar aquestes empreses. Al nostre entendre, pot ser molt interessant per una empresa ja existent acollir una persona emprenedora que pot aprendre de l’experiència i aportar la seva visió, alhora que s’amplia la xarxa de contactes i per què no, aprofitar aquesta incipient empresa per a futurs projectes de cooperació en altres regions de l’Estat.

Si voleu ampliar informació o esteu interessats a participar en aquest projecte, podeu contactar amb : Antonia Gonzálezagonzalez@tecnocampus.cat . El termini màxim de per participar-hi és el 27 de setembre.