La promoció 2014 d'Administració d'Empreses, Turisme i Emprenedoria reuneix més de 300 persones a l'auditori

La graduació dels estudiants de l'Escola Universitària del Maresme -a partir del curs vinent Escola Superior de Ciències Socials i de l'Empresa del TecnoCampus-ha reunit avui més de 300 persones entre graduats i els seus familiars i amics. Un total de 101 estudiants formen la promoció 2014 del centre. Destaquen els 56 estudiants d'Administració d'Empreses i Gestió de la Innovació en modalitat presencial, els 17 de la mateixa titulació en modalitat semipresencial, els 21 graduats en Turisme i Gestió del Lleure, els 6 del Màster en Emprenedoria i Innovació i la primera alumna que es gradua al TecnoCampus d'una doble titulació, concretament en Administració d'Empreses i Gestió de la Innovació i Turisme i Gestió del Lleure. Les dobles titulacions són una de les apostes clau de l'Escola Superior de Ciències Socials i de l'Empresa del TecnoCampus, i en els propers actes de graduació es plasmarà en el nombre de titulats d'aquestes modalitats.

Durant l'acte, els estudiants han projectat vídeos d'agraïment al centre i als companys d'estudis, i han escoltat els consells de cara al futur de professors que els han acompanyat al llarg de la carrera -Jordi Oller i Ramon Mariño-, de la directora de l'escola, Montserrat Vilalta, i del padrí de la promoció, l'empresari Raúl Ciprés. Han presidit l'acte el president de la Fundació TecnoCampus, Miquel Rey, i l'alcalde de Mataró, Joan Mora. La vicerectora de Responsabilitat Social i Promoció, Mònica Figueras, ha estat la representant de la Universitat Pompeu Fabra a l'acte.

La directora de l'escola, Montserrat Vilalta, ha fet un agraïment especial a les empreses que fan possibles les pràctiques dels estudiants o, com en el cas de Procter&Gamble i Beiersdorf, entreguen beques que ajuden a finançar les matrícules dels estudiants. El president de la Fundació, Miquel Rey, ha posat l'èmfasi en el creixement del 9% en les assignacions de la preinscripció de juny. L'alcalde, per la seva banda, ha animat els graduats a treballar amb tenacitat per assolir l'èxit professional sense oblidar l'ètica i els valors per assolir-ho.