Prop de 5.000 persones ja han vingut a conèixer el TecnoCampus

Des de la inauguració del nou Parc TecnoCampus Mataró-Maresme, ja són prop de 5.000 les persones de diversos col·lectius que s'han interessat per conèixer aquest nou equipament la ciutat de Mataró.

Persones de col·lectius específics, com del món de l'ensenyament o nous emprenedors, han realitzat visites per conèixer les noves instal·lacions del parc científic i de la innovació. També la ciutadania en general ha mostrat molt interès pel TecnoCampus, com ho demostra l'assistència a les diverses jornades de portes obertes que s'han realitzat, i amb èxit, entre els mesos de novembre i desembre.

Ja des de l'inici, el TecnoCampus ha adquirit dimensió internacional, amb les visites de diverses delegacions internacionals (Xina, Rússia o Argentina) que han passat pel parc. I sense oblidar la presència destacada de la Ministra de Ciència i Innovació, Cristina Garmendia, en la inauguració del propi parc.

Es preveuen fer més visites el proper any 2011, on sobretot es realitzaran Portes Obertes d'Orientació Universitària pels futurs estudiants del Parc, amb sessions informatives de cadascun dels estudis que s'imparteixen al TecnoCampus.