Rafael Anta, exalumne de l'EUPMt, assessora les empreses del Parc sobre l'exportació a Amèrica Llati

 El passat dijous 6 d'octubre a les 11h es va realitzar al TecnoCampus una sessió sobre exportació i internacionalització als països d'Amèrica Llatina i el Carib. La sessió va anar a càrrec de Rafael Anta, exalumne de l'EUPMt, que actualment treballa als Estats Units, al Banc Interamericà de Desenvolupament (BID).

Anta va assessorar de forma personalitzada les empreses assistents a la sessió sobre les diferents necessitats i oportunitats que brinden cadascun dels països de l'Amèrica Llatina i el Carib, sempre des d'una perspectiva orientada al sector TIC. La sessió es va valorar molt positivament pel part dels assistents, a causa de la magnitud i concreció dels coneixements que el Sr. Anta té de la conjuntura de cada país i de l'orientació a l'hora d'accedir-hi i de planificar una estratègia d'exportació i internacionalització.

Abans d'aquesta sessió, a les 9h, Rafael Anta també va oferir una conferència als estudiants del TCM. 

 

Rafael Anta va estudiar Enginyeria Informàtica de Sistemes a l’EUPMT fa més de 15 anys. Després va cursar enginyeria superior  a la Salle. Va treballar 9 anys al sector privat (KPMG, Accenture) i posteriorment es va traslladar  a Washington DC i actualment treballa al Banc Interamericà de Desenvolupament (www.iadb.org ) en la divisió de Ciència, Tecnologia i Innovació.