REC.0-Un Món Creatiu powered by Pechakucha, el proper divendres 8 de novembre

El dia 8 de novembre a les 18:00h tindrà lloc la jornada Rec.0-Un Món Creatiu powered by Pechakucha, impulsada pel TecnoCampus, juntament amb els ajuntaments de Sabadell, Manresa, Igualada , Terrassa i la Diputació de Barcelona, i amb el suport del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC ). Aquesta jornada és una posada en escena de projectes creatius en el marc del Rec08 a Igualada.

El REC.08 Experimental Stores és un nou concepte de retail a un vell barri industrial, el barri del Rec, a Igualada. Durant quatre dies les velles fabriques i adoberies es converteixen en pop up stores de moda on marques de primer nivell venen els seus estocs i mostraris a preus únics.

La jornada sobre el món de la moda, art i la creativitat l’obrirà el Perejaume, un dels artistes catalans més reconeguts i amb més projecció dins i fora del nostre país. Aquest artista destaca per l’experimentació constant amb quasi tots els recursos expressius com pintura, escultura, dibuix, text, accions, fotògraf i vídeo.

Tot seguit 10 ponents exposaran els seus projectes a partir de 20 diapositives, amb la particularitat de què només disposen de 20 segons per explicar cadascuna.