Rècord en nombre de participants a la Desena Edició dels Premis Cre@tic

La Fundació Tecnocampus Mataró-Maresme va convocar el passat mes de juliol la desena edició dels Premis Cre@tic.

L’objectiu dels Premis és promoure la iniciativa emprenedora dins de l’àmbit de la tecnologia  i la innovació i contribuir al desenvolupament socioeconòmic de Mataró i la comarca  mitjançant el suport a nous projectes empresarials.

La participació a l’actual edició dels Premis Cre@tic 2010 ha estat un èxit ja que s’ha duplicat la xifra de projectes de l’edició anterior. Hem rebut 31 projectes innovadors i/o tecnològics i 8 projectes per l’accèssit al millor Projecte Llavor en el marc de la Preincubadora CUB.

El dia 18 de novembre en el marc de l’acte de la Nit amb Visió, es donaran a conèixer els tres guanyadors dels Premis. Com a novetat, els premis incorporen 12 mesos d’estada gratuïta a la nova incubadora TCM:

1r premi: dotat amb 9.000 euros, un any d’estada gratuïta a la incubadora del TCM i el disseny i desenvolupament de la web corporativa.
2n premi: dotat amb 1.000 euros, un any d’estada gratuïta a la incubadora del TCM i el desenvolupament d’una campanya de màrqueting a través de correu electrònic.
3r premi: un any d’estada gratuïta a la incubadora TCM i l’allotjament de la web corporativa durant un any.

El premi de l’accèssit a la millor projecte Llavor està dotat en 600 euros.