Saló de l'Ensenyament 2011

El TecnoCampus Mataró-Maresme participarà a partir de demà dimecres dia 23 de març i fins el diumenge 27 al Saló de l'Ensenyament, que tindrà lloc al recinte de Fira de Barcelona (Plaça Espanya). Aquest saló té lloc cada any en aquestes dates i és el principal punt de trobada entre l'oferta i la demanda del món educatiu. Els visitants del saló són principalment joves estudiants de batxillerats i cicles formatius que troben al saló diverses propostes de formació i d'orientació professional. Entre les novetats per al proper curs cal destacar la doble titulació en Turisme i Gestió del Lleure i Administració d'Empreses i Gestió de la Innovació. La inauguració oficial del saló tindrà lloc dijous a les 16h (tot i que el saló arrenca demà), amb la presència dels consellers Andreu Mas-Colell i Irene Rigau

L'estand del TecnoCampus, de nova creació, reflectirà l'aposta de la ciutat de Mataró i la comarca del Maresme per la formació universitària, amb un campus universitari únic amb valors diferencials tant a nivell d'equipaments com de serveis. La professionalització, afavorida per la proximitat amb les 80 empreses instal·lades al parc TecnoCampus, i el suport als estudiants perquè creïn la seva pròpia empresa, són dos dels eixos principals d'actuació del TecnoCampus.

A l'espai del TecnoCampus al Saló (situat al pavelló 2, estand H812, i de 81 m2) s'oferirà informació personalitzada als visitants sobre la nova seu del parc, inaugurada el passat novembre, que es configura com un campus davant del mar. Professors i estudiants dels tres centres universitaris del parc oferiran assessorament personalitzat als visitants.

Coincidint amb el Saló, i com a eix principal sobre el qual girarà la campanya promocional a internet, s'ha renovat el microsite www.socuniversitari.cat, al qual s'han incorporat vídeos testimonials d'estudiants que expliquen els diversos estudis de grau que s'ofereixen al parc.


Els tres centres universitaris del parc TCM són:

Escola Universitària del Maresme (adscrita a la Universitat Pompeu Fabra)
Escola Superior de Ciències de la Salut (adscrita a a Universitat Pompeu Fabra)
Escola Universitària Politècnica de Mataró (adscrita a la Universitat Politècnica de Catalunya)