Un Saló de l'Ensenyament que marca "un abans i un després" per al TecnoCampus

Ha estat una de les edicions del Saló de l'Ensenyament més multitudinàries, i en el cas del TecnoCampus, en paraules del seu president, Miquel Rey, marca "un abans i un després". L'estand del TecnoCampus ha rebut entre dimecres passat i ahir, el darrer dia del Saló, centenar de joves interessats en els seus estudis de grau, que primer cop conduiran tots ells a l'obtenció d'un títol de grau de la Universitat Pompeu Fabra. A aquest fet, tota una fita segons apunta Miquel Rey, cal afegir-hi el fet que l'oferta de graus s'amplia amb dues noves titulacions: el Grau en Logística i Negocis Marítims i el Grau en Aplicacions Interactives i Videojocs. Les dades mostren una enorme interès pel conjunt de les titulacions, que segons el rector de la Universitat Pompeu Fabra, Jaume Casals, complementen perfectament l'oferta de graus d'aquesta universitat.

Els onze títols de grau i les tres dobles titulacions del TecnoCampus ofereixen possibilitats formatives en els àmbits de la tecnologia, l'audiovisual, la salut, l'esport, l'empresa, el màrqueting o el turisme. I per als més joves, els que encara els falten un anys per accedir a la universitat, el moviment Xnergic ha promocionat al Saló els tallers de videojocs i robòtica. L'objectiu, segons va apuntar Miquel Rey, arribar el curs vinent al llindar dels 3.000 estudiants, per continuar oferint una formació propera i de qualitat i, alhora, oferir serveis a l'abast dels grans centres universitaris.

 

Quant a les preferències dels estudiants, segons els organitzadors del Saló l'àmbit de la salut concentra bona part de les peticions d'informació de les aproximadament 65.000 persones que han passat pel recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona durant els cinc dies que ha durat l'esdeveniment.