Satisfacció entre els participants en la primera Escola d'Inversors

El dimarts 15 de juliol va finalitzar l’Escola d’Inversors amb l'última sessió formativa centrada en el seguiment i generació de valor en les empreses, amb les ponències de Jordi Safont, mànager de la plataforma d’inversió Lánzame i Paco López, inversor d'Inveready.

Al llarg del curs, els ponents han anat transmetent una sèrie de recomanacions que s’han anat repetint al llarg del curs com són la diversificació del seu patrimoni per tenir més probabilitats d’èxit i no invertir-ne mai més del 10%; la necesssitat de bona entesa des dels inicis amb l’emprenedor o equip emprenedor que, a més a més, ha de ser un equip complementari amb capacitat de gestió i amb perseverança, esforç i sacrifici per tirar endavant el projecte. ELs ponents van coincidir en la importància de combinar el finançament públic i privat, per aconseguir noves rondes d’inversió.

La valoració del curs pels assistents ha estat molt positiva i l’objectiu del Tecnocampus és donar-los continuïtat amb el Club d’Inversió Tecnocampus i presentar-los periòdicament projectes amb potencial on invertir, sorgits de l’ecosistema Tecnocampus.