Seminari de negocis Dinamitza't t per a empreses del sector TIC Salut

La Fundació TIC Salut i la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya posen en marxa una nova edició del seminari Dinamitza't pensada especialment per a empreses orientades al sector Salut amb continguts específics que es realitzarà al TecnoCampus durant els dies 21, 22, 23 i 24 de febrer de 2011.

L’objectiu del Seminari és aportar el coneixement i les millors pràctiques en organització, processos, models de creixement i gestió d’empreses TIC. Durant les sessions que dura el seminari aprofundirem en la metodologia de negoci enfocada a cobrir les diferents àrees de l’empresa com el Management, Recursos Humans, Màrqueting, Vendes i Projectes, des de la definició de models de negoci, organització, mètodes, processos, planificació, desenvolupament d’activitats de màrqueting i publicitat, fins a la seva aplicació pràctica amb el mesurament dels resultats.

En aquest seminari es presentaran les línies estratègiques del Pla SI/TIC en Salut a Catalunya: Història Clínica Compartida, Carpeta Personal de Salut, Digitalització de la Imatge, Telemedicina i Teleassistència, Recepta Electrònica, etc. Així mateix es realitzarà una anàlisi del mercat TIC i Salut i una identificació d'oportunitats de negoci per a les empreses del sector.

Durada: 28 hores
Dates: del 21 al 24 de febrer del 2011
Horari: de 9:00h a 18:00h de dilluns a dimecres i de 9:00h a 13:00h el dijous
Lloc: TecnoCampus Mataró-Maresme. Torre TCM 2 Planta Baixa. Av. Ernest Lluch s/n (Porta Laietana), 08302, Mataró.
Preu: 440€ + IVA
Preu orientatiu utilitzant la bonificació: 128€
Temari: Descarrega't el programa
   
   
Aforament limitat. Les reserves es realitzaran per rigorós ordre d'inscripció, emplenant el FORMULARI o trucant al 93 557 43 00 (persona de contacte Jaume Sastre).