Seminari "L'Experiència Britànica implementant Tecnologies de la Informació en Salut"

El proper 21 de setembre, a l'Acadèmica de les Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya, la Fundació TICSalut presenta el seminari "L'Experiència Britànica implementant Tecnologies de la Informació en Salut".

Des de les 9h del matí, el seminari inclou diverses sessions de mitja hora de durada, on es presentaran les últimes innovacions tecnològiques en el sistema sanitari a Gran Bretanya i com aquests avenços tecnològics poden ser implementats en la sanitat Catalana / Espanyola. La jornada inclourà ponències i presentacions de NHS, empreses britàniques, especialistes sectorials i casos pràctics. S'abordaran sessions específiques enfocades a teleassistència i telemedicina, interoperabilitat, integració en imatge digital, seguretat en tecnologies aplicades en salut, gestió clínica i seguretat del pacient.

A la tarda es realitzaran "meetings one to one", on els assistents poden reunir-se amb diferents empreses britàniques assistents.

Programa del seminari - descarrega
Reunions "one to one" - descarrega

L'assistència al seminari és gratuïta però  cal inscripció prèvia, que podeu efectuar amb el formulari que trobareu adjunt al programa en pdf del seminari.

La Fundació TICsalut sorgeix a proposta del Departament de Salut, en la sessió del 19 de Setembre de 2006, on el Govern autoritza la creació de la Fundació Centre Tic i Salut. El 9 d'octubre es constitueix a Mataró en el marc del parc tecnològic TecnoCampusMataró.