Google presenta l'11 de juny les seves solucions "cloud" al Tecnocampus

Sota el nom “Google Cloud Platform”, l’esdeveniment organitzat per Google Cloud Platform juntament amb amb Ackstorm i ECmanaged (instal·lada al TecnoCampus) tindrà lloc el pròxim 11 de juny al Tecnocampus de 17 a 19:30h. L'objectiu és ’explicar les característiques i funcionalitats que aporten les solucions Cloud de Google a aquelles empreses i organitzacions que tenen en Internet un canal crític pel seu negoci (e-commerce, empreses de booking online, fabricants de CRM i ERP, desenvolupament software i web,….), gràcies a l'alt rendiment d'infraestructura que ofereix Google Cloud Platform i la seva relació qualitat-preu.

La col·laboració entre Google Cloud Platform i Ackstorm neix de la necessitat de complementar els serveis d'infraestructura cloud oferts per Google juntament amb les soluciones de disseny i gestió de plataformes en què Ackstorm és experta.

L'acte s'iniciarà amb una introducció centrada a explicar què es Google Cloud Platform i quines problemàtiques soluciona a les startups i empreses, seguida d’una presentació tècnica en que s’exposaran usos pràctics de les solucions Cloud de Google com són App Engine, Compute Engine, BigQuery, Cloud Storage, Cloud Datastore i inclús Kubernetes, la nova eina d’orquestració de dockers de Google. L’esdeveniment finalitzarà amb una sessió de networking organitzada per Tecnocampus. Estrella Damm és també entitat col·laboradora de l’esdeveniment.

A més, gràcies a la col·laboració de Google Cloud Platform i Ackstorm, durant l’esdeveniment s’oferiran vouchers de $500 per a aquelles empreses que estiguin interessades a moure les seves plataformes a Google Cloud Platform amb el suport d’Ackstorm.

Programa complet i inscripcions