Set projectes d’emprenedoria inicien la participació en el cinquè programa InnoEmprèn

El TecnoCampus va iniciar i presentar dijous passat 10 de juliol els set projectes seleccionats per participar en la cinquena edició del programa d’alt rendiment per a emprenedors InnoEmprèn. La seva temàtica diversa mostra com cada cop més l’emprenedoria és una competència transversal aplicada a diversos àmbits.
InnoEmprèn té com a objectiu l’estimulació, la captació i la posada en marxa de projectes potents de gran projecció i valor afegit de la mà de les metodologies de Customer Development, Business Model Canvas i Lean StartUp.

S’adreça a emprenedors i emprenedores que tenen una idea de negoci innovadora i/o de base tecnològica amb aplicació a qualsevol mercat, a start up de curt recorregut amb model de negoci encara en validació, i a empreses amb noves oportunitats de negoci d’innovació i/o tecnològics per desenvolupar i validar, és a dir, amb una proposta de valor singular i diferenciada que evidenciï un clar avantatge competitiu. L’objectiu final és localitzar projectes d’emprenedoria liderats per persones amb una alta capacitat i proporcionar-los les eines per assolir l’èxit.

L’assessorament per part de professionals de reconegut prestigi que actuaran de mentors, l’entrenament de capacitats, la formació impartida per especialistes experts, l'accés a rondes tecnològiques i a finançament i a una àmplia base de contactes són alguns dels elements del programa.

Els programa d’alt rendiment InnoEmprèn té un cost de 6.000 €, però els participants seleccionats només hauran d’abonar 500 € si és emprenedor i 1.000 € si és empresa, perquè la resta és subvencionat per Tecnocampus i la Diputació de Barcelona amb la col·laboració de Start-up Catalonia d’ ACCIÓ de la Generalitat.

Els projectes participants en el programa Innoemprèn són:

  • Tellmebye: Eina web per a transferències i herències digitals.
  • Gymnea: Aplicació web i mòbil i avenços TIC per al sector fitness i esport
  • Self-Fatigue Control Solutions: Eina de control subjectiu de la fatiga en esportistes.
  • Farma60.com: e-commerce de farmàcia i parafarmàcia amb lliurament en 60 minuts.
  • Dades vitals als dispositius mòbils: projecte pensat perquè tots els dispositius mòbils disposin d’una tecla amb dades vitals per salvar vides en cas d’accidents.
  • DistribuIdora/editora de videojocs: Editora/distribuïdora de videojocs coreans
  • Open Urban Farming: horts i jardins urbans, verticals i horitzontals construïts amb mòduls intel·ligents i de tecnologia oberta amb formes hexagonals i triangulars.