Setmana cooperativa-Cafè de Mar, del 19 al 26 d'octubre

La Setmana Cooperativa és un espai de trobada on es difon l’economia social a la ciutat i al territori. La trobada es desenvoluparà en el nou espai recuperat i emblemàtic del món cooperatiu mataroní: l’edifici del Cafè de Mar, i en motiu també de la celebració de l’Any Internacional del Cooperativisme.

Aquesta iniciativa, és promoguda per la Fundació Unió de Cooperadors de Mataró i l’Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM).

Al llarg de la setmana del 19 al 26 d’octubre es desenvoluparan múltiples activitats: lúdiques, debats, conferències i tallers on es visualitzarà com l’economia cooperativa és una aposta de futur. És a l’edifici Cafè de Mar, on a partir de la setmana cooperativa, s’ubicarà la nova seu de la Fundació Unió de Cooperadors de Mataró.
Entre les activitats podem destacar la inauguració a càrrec de l’Il.lm Sr. Joan Mora, alcalde de l’Ajuntament de Mataró, l’exposició permanent de “Construeix un món millor, fes cooperativa” o la presència en una de les propostes, del president de l’organisme màxim representatiu de l’economia social al Québec, Patrick Duguay, on ens descobrirà les claus de l’èxit del cooperativisme al seu país.
 
A qui va dirigida?
La Setmana Cooperativa està oberta a tothom. En especial a:
-          Cooperatives
-          Empreses d’economia social
-          Persones amb una idea de negoci
-          Entitats socials i econòmiques del territori
-          Centres educatius
-          Gestories i assessories públiques i privades
-          Persones desocupades
-          Treballadors i treballadores
-          Població en general sensible als valors cooperatius