Setmana Internacional del TCM, del 2 al 6 de maig

 Del 2 al 6 de maig, la Unitat d'Atenció a la Comunitat Universitària (UACU) organitza una Setmana Internacional per tal de donar a conèixer als estudiants del TCM les possibilitats de mobilitat universitària que tenen al seu abast, i que els permetria durant uns mesos realitzar una estada per fer algunes assignatures a una universitat estrangera o bé realitzar pràctiques professionals en un altre país. 

Durant la setmana, el TCM rebrà la visita de 12 professors de 8 universitats europees partners: Universita’ degli Studi di Roma Tor Vergata; Vysoká Skola Obchodní v Praze (República Txeca); Hogeschool Gent, Bèlgica; Glyndwr University, Gal·les; Letterkenny Institute of Technology, Irlanda; Yasar University, Turquia; North Karelia University of Applied Sciences, Finlàndia. Amb la col·laboració de 16 professors del TecnoCampus, realitzaran diverses classes als estudiants de la majoria de disciplines.

A més, al llarg de la setmana es realitzaran presentacions sobre l'oferta formativa de les universitats participants, així com de les ciutats on estan ubicades. 

El dimecres 4 de maig a les 13h es realitzarà una sessió informativa sobre la mobilitat de professorat, amb les experiències dels professors que ja han realitzat estades d'aquest estil.

El divendres 6 de maig serà el dia dels estudiants, on d'11 a 14h podran gaudir d'un "open mic", un espai on qui ho vulgui, individualment o en grup, podrà realitzar una actuació. I a més, els estudiants Erasmus que hi ha actualment al TCM ens oferiran un esmorzar internacional, amb especialitats dels seus països d'origen. 

Per a més informació, poseu-vos en contacte amb la UACU.