Smart City Expo World Congress,13 i 15 de novembre a Barcelona

L'XPCAT amplia les possibilitats de que els Parcs puguin participar en el marc de  Smart City Expo World Congress, que es celebrarà del 13 al 15 de Novembre a Fira de Barcelona. Les opcions de participació per als Parcs Científics i Tecnològics i les seves empreses, centres tecnològics i demés entitats ubicades, són:

1.    Participar a l’Smart City Open Innovation Marketplace. Com sabeu, XPCAT i els Parcs de la xarxa organitzen aquesta activitat que connecta grans corporacions, inversors, innovadors i emprenedors. Empreses com IBM, ENDESA, CISCO, AGBAR, ACCENTURE ja han confirmat la seva participació. Estaran acompanyades, entre d’altres, per el Parc Científic i Tecnològic de Girona, Orbital 40 i el Parc UPC. També estaran presents inversors i Corporate Venture com EIX Technova, Highgrowth Partners, COMPAS Private Equity, Baring Private Equity Partners, American Industrial Acquisition Corporation, Saba Accel, entre d’altres.

2.    Participar a l’Smart Innovation Zone. El nostre membre Barcelona Activa, juntament amb la Generalitat de Catalunya, organitza un espai  que acollirà les 20 empreses joves més innovadores de Catalunya en solucions per Smart Cities. Les empreses que siguin seleccionades tindran un estand moblat de 4 m2, així com visibilitat, publicitat, full passes pel congrés, entre d’altres beneficis.

3.    Per aquells que vulguin accedir al Congrés, podeu aprofitar aquest codi de descompte del 15% en l’entrada fins al 21 d’Octubre: DNUZ43LW.