Vols anar al Sónar i al Sónar+D 2017? T’expliquem com aconseguir un descompte en la teva acreditació!

El TecnoCampus ha signat un acord de col·laboració amb el Sónar+D amb l’objectiu d’apropar la innovació i la tecnologia als futurs professionals de les indústries creatives. En aquest sentit, s’ofereixen acreditacions professionals VIP a 200 euros, que suposa un estalvi de gairebé 100 euros, per als primers 25 membres de la comunitat universitària del TecnoCampus que realitzin la inscripció.

Es tracta d’un accés complet VIP a les activitats del Sónar+D i a tots els concerts del festival Sónar 2017. La promoció és vàlida fins al 31 de març del 2017, pots sol·licitar la teva inscripció enviar un correu a promotions@sonsar.es, mencionant “TecnoCampus Mataró”.

El Sónar, que aquest any celebra la 24a edició, és un dels grans festivals de música electrònica i experimental. Se celebrarà a Barcelona del 15 al 17 de juny del 2017 i comptarà amb més de 150 espectacles. En relació a l’edició professional Sónar+D, que començarà un dia abans, és el congrés internacional organitzat per el Sónar sobre la transformació digital de les indústries creatives per potenciar el talent, l’intercanvi de coneixement i les oportunitats de negoci. Amb aquest acord, el Sónar+D vol potenciar el teu aprenentatge com estudiant ja que t’ofereix la possibilitat d’assistir al congrés de cultura i innovació experimental més gran d’Europa.

Consulta tots els avantatges que inclou l’acreditació professional aquí!