Sportnomia dedica el 3 d'abril una sessió a la tecnologia aplicada a millorar el rendiment esportiu

Aquest dijous el programa Sportnomia, que impulsa el TecnoCampus, acostarà les solucions tecnològiques aplicables al món de l'esport. La trobada se centrarà en la integració de les dades i el vídeo, la recollida d'informació a través de sensors i sistemes de captació, el processament de la informació i la seva interpretació a través dels ulls de l'expert amb l'ús del vídeo.

Per apropar aquesta autèntica revolució que viu l'esport de la mà de les tecnologies, comptarem amb la participació d'empreses fabricants de sensors, teixits intel·ligents, quantificadors i veurem com tota aquesta sensorització i biomedició cobra sentit integrada amb el vídeo. I per tancar la jornada, un expert del FC Barcelona ens explicarà com ha de ser entesa i valorada la informació, així com el tractament de valor per part dels experts:

Si treballes o t'apassiona l'esport, no t'ho pots perdre. Si ets entrenador, directiu, director esportiu, formador escolar, cerca talents, representant, analista, periodista, docent esportiu, gestor d'instal·lacions, fisioterapeuta o recuperador, no dubtis a reservar ja la teva plaça

Aquest esdeveniment és gratuït gràcies al patrocini de 1d3a y Sportnomia/ TecnoCampus.

Inscriu-te a l'esdeveniment