El TecnoCampus acull la Jornada Catalana de la Mobilitat

El Centre de Congressos del TecnoCampus acull avui l’onzena jornada sobre mobilitat que organitza l’Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU). En aquesta 11a edició, la trobada renova la seva imatge i creix amb la voluntat de convertir-se en la Jornada Catalana de la Mobilitat.

La jornada ha reunit més de 300 tècnics i regidors de mobilitat, a més d’alcaldes i personalitats relacionades amb el món del transport. Es tracta d’una cita anual ineludible per a tots els qui treballen en aquest àmbit, perquè és una oportunitat única per conèixer de primera mà bones pràctiques, novetats i experiències destacades de mobilitat a nivell nacional i internacional.

La Jornada Catalana de la Mobilitat ha començat amb una sessió d’obertura a càrrec de l’alcalde de Mataró i president de l’AMTU, Joan Mora; el director general de l’Autoritat del Transport Metropolità, Josep-Anton Grau i el secretari d’Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, Ricard Font.

La trobada inclou taules rodones on es debatran el present i el futur del transport públic urbà; els autobusos elèctrics o l’aplicació i gestió de l’Open Data a la Mobilitat

També es presenta avui la revista MobiliCAT, una publicació promoguda i editada per l’AMTU i que és la primera revista en català especialitzada en temes de mobilitat i infraestructures.

Per altra banda, també es realitzarà la votació popular per escollir el pòster guanyador de la II edició del concurs escolar per promocionar la targeta T-12.

La jornada finalitzarà amb un dinar on assistents i ponents podran dialogar i intercanviar opinions. El dinar estarà presidit pel president de l’AMTU i alcalde de Mataró, Joan Mora.

L’Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà
L’AMTU és una associació de municipis lliurement adherits que té com a objectiu l’enaltiment i la promoció del transport públic urbà de les seves ciutats, així com de la mobilitat en general a la regió metropolitana i a Catalunya.
Actualment formen part de l’AMTU 75 ajuntaments i 2 consells comarcals, que representen a una població de més d’1,9 milions d’habitants i prop de 40 milions de viatgers urbans transportats.