TecnoCampus estrena estand al Saló de l'Ensenyament

Avui ha obert les portes a Barcelona el Saló de l'Ensenyament. Està ubicat al recinte de Montjuïc i el TecnoCampus hi té estand propi de nova creació per donar als visitants la informació sobre els tres centres universitaris del parc i les titulacions que s'hi imparteixen. Professors i personal de gestió acadèmica de l'Escola Universitària del Maresme, l'Escola Universitària Politècnica de Mataró i l'Escola Superior de Ciències de la Salut atenen personalment els visitants per informar i resoldre dubtes. Aquest curs els tres centre s'han traslladat al nou edifici del parc TecnoCampus, amb un emplaçament privilegiat davant del mar i noves i modernes instal·lacions docents. Podeu veure aquí fotos de l'estand del TCM

Enguany s'ha renovat l'estand del TecnoCampus, s'han creat espais d'informació específics per a cada centre i s'ha renovat i ampliat la informació audiovisual a través de vídeos testimonials d'estudiants i exestudiants del parc. Aquests vídeos formen part de l'ampliació del site promocional dels estudis creat específicament per promoure els estudis universitaris del TecnoCampus.

Pel que fa a l'oferta acadèmica per al curs 2011-2012, la principal novetat és la doble titulació en Administració d'Empresa i Gestió de la Innovació i Turisme i Gestió del Lleure que imparteix l'Escola Universitària del Maresme.

El Saló de l'Ensenyament és la cita més important de l'any a nivell català, ja que reuneix els principals centres universitaris catalans. Fins diumenge al matí rebrà milers de visitants.