Bons resultats per a les empreses participants en el Programa InverCreix i el Fòrum d'Inversió, organitzat amb BANC

El mes de maig (en la imatge, el president de BANC, Antoni Abad, el dia de la presentació), el Tecnocampus va posar en marxa el Programa Invercreix per a projectes d’alt potencial de creixement que necessiten atraure inversió i maximitzar les possibilitats d’èxit.

En aquesta primera edició, hi han participat Bio Natura, empresa que produeix i comercialitza aliments ecològics; Ipsecurity Technologies, empresa tecnològica especialitzada en solucions de seguretat de valor afegit en els àmbits empresarials, de negoci i personal; Linkm, consultora en Social Media Marketing que ha creat un producte propi basat en codis QR per gestionar i analitzar les campanyes publicitàries; Orfitechsport, que ha dissenyat dispositius d'entrenament esportiu que simulen l'alçada de la muntanya a l'entrenament habitual de qualsevol esport; i Populetic, plataforma social que ajuda les persones a exposar, difondre i solucionar qualsevol problema amb alguna empresa que l’ha tractat injustament.

Durant aquests dos mesos els projectes s’han preparat per accedir a línies de finançament públiques – ENISA -, s’ha capacitat els líders per la recerca i presentació a inversors privats així com per millorar la seva estratègia de negoci per participar en Fòrums d’Inversió amb més possibilitats d’èxit. Aquestes píndoles de formació i assessorament han ajudat les empreses a redefinir un pla estratègic a llarg termini creïble i amb objectius consolidables i a presentar en format elevator pitch els seus projectes.

Les empreses també han comptat amb mentors de la xarxa de mentors Tecnocampus que han valorat molt positivament gràcies a l’expertesa, coneixements i contactes que els han aportat amb un enfocament molt pràctic. Concretament, hi han participat David Monreal, Jose Maria Pina, Jordi Petit i Ricard Bonastre. Aquest últim, ha passat a formar part del consell de Populetic com advisor.

Com a resultats, destacar també la participació de Populetic en el passat Fòrum d’Inversió de l'11 de juliol i que es troba actualment en negociacions amb inversors; l’entrada d’un grup d’inversors a l’empresa per part de Orfixtechsport, aportant un capital de 200.000 euros i Bio Natura ha iniciat l’exportació a Portugal.