El TecnoCampus col·labora amb la Marató de TV3 amb una caminada solidària el 14 de desembre

La Marató de TV3 és un projecte solidari enfocat a la recaptació de recursos econòmics per a la investigació científica de malalties que actualment no tenen cura. En l’edició d’aquest any, els diners recaptats es destinaran a la investigació biomèdica.

Les malalties del cor -arítmies, obstruccions de les vàlvules, insuficiències cardíaques i angines de pit, entre d’altres- afecten de la mateixa manera homes i dones. El pròxim 14 de desembre, aquestes patologies tornaran a protagonitzar per tercera vegada La Marató de TV3, després de les edicions de 1995 i de 2007.

Per primera vegada, el TecnoCampus se suma a aquesta iniciativa, amb la col·laboració de l’associació d’estudiants, i organitza una caminada solidària que tindrà lloc el 14 de desembre a 2/4 de 9 del matí, amb punts de sortida i arribada a la plaça del TecnoCampus. Al final de la caminada es farà un esmorzar amb la participació dels músics "Bome Blue" i “Els aviadors”.

Preu de la inscripció: 10 euros (Inclou esmorzar i samarreta). Els diners recaptats es destinaran íntegrament a la Marató de TV3.

Per participar-hi, cal adreçar-se a qualsevol dels següents punts de venta:
 Uniformes el Marino (c. Sta Marta, 12)
 Ronda Intersport (Ronda Barceló, 43)
 Botiga solidària (Pl. Del peix)
 Paradise (N-II)
 Centre natació (passeig del Callao s/n)
 Universitat Pompeu Fabra (SACU - campus ciutadella, Ramon Trias Fargas, 25-27)
 TecnoCampus (Ernest Lluch, 32 Recepció torre 2)

Cal a agrair també la col·laboració a les empreses i als mitjans de comunicació que estan ajudant a tirar endavant aquest projecte; H2O Comunicació, Trik tres, Gros Mercat, Mustache, Cenforpre, La Casa de la música, Universitat Pompeu Fabra, l’Ajuntament de Mataró, Publicidad y Regalos, el Capgròs, Tot Mataró, Tot Granollers, Diari Ara, Tribuna Maresme, Mataró Ràdio i M1TV i els grups de música Aviadors i bome blue, així com la col·laboració a l’associació d’estudiants del TecnoCampus.
Per més informació www.tecnocampus.cat/lamaratotv3