El TecnoCampus col·labora amb la 19a edició de la “Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica

El proper 20 de febrer el Palau de Congressos de Catalunya (Avinguda Diagonal, 661-671 de Barcelona) acollirà la 19a edició de la “Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica”, que després de l’èxit de l’anterior edició, tornen a organitzar conjuntament l’Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat) i el Col·llegi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEINF). EL TecnoCampus és entitat col·laboradora d'aquest esdeveniment, i la comunitat del parc i  la universitària té descomptes de fins al 20% per assistir-hi.

La Nit és, des de l’any 1995, l’esdeveniment de referència del sector TIC a Catalunya i el punt de trobada dels professionals, les empreses, el món universitari, les institucions i els representants polítics del país. A més, constitueix el marc de lliurament dels Premis Salvà i Campillo (guardó de prestigi que reconeix a la personalitat de l'any i al jove emprenedor), els Premis Alan Turing (que en la seva segona edició premiaran al CIO de l'any i a la responsabilitat social) i el Premi d’Honor de La Nit.

Segons Joan Solé, president de Telecos.cat, “les TIC són definitivament un sector i creiem en les importants sinergies que es creen quan els professionals anem plegats com fem a La Nit, un esdeveniment de referència". Per la seva banda, Mingo Olmos, degà del COEINF, afirma: "Estem treballant amb molta il·lusió perquè aquesta Nit sigui plena de sorpreses positives, com per exemple, el reconeixement a executius per la seva aportació destacada. De mica en mica anirem informant de moltes altres novetats. Estic convençut que ningú no se la voldrà perdre!“.