El TecnoCampus presenta l'oferta de graus al Saló de l'Ensenyament

El Saló de l'Ensenyament 2016 va ser la setmana passada l'aparador dels estudis superiors que es poden cursar a Catalunya. El TecnoCampus hi ha tingut com cada any un estand propi on ha explicat als futurs estudiants els onze graus i quatre dobles titulacions que es podran cursar el proper curs als centres centres universitaris del parc: l'Escola Superior Politècnica, l'Escola Superior de Ciències Socials i de l'Empresa i l'Escola Superior de Ciències de la Salut, totes tres adscrites a la Universitat Pompeu Fabra.

El rector de la Universitat Pompeu Fabra, Jaume Casals, va visitar el primer dia del Saló, dimecres, l'estand del TecnoCampus, on va saludar els directors de les tres escoles, el director general del TecnoCampus, Jaume Teodoro, i la presidenta del TecnoCampus, Dolors Guillén. En declaracions a M1TV, Casals i Guillén van destacar el pes que va adquirint dins del Grup UPF el TecnoCampus, gràcies al creixement dels darrers anys en titulacions i estudiants. Tots dos s'han compromès a reforçar la col·laboració entre el TecnoCampus i la universitat adscrivent.

El cap de setmana, a la participació al Saló de l'Ensenyament s'hi va afegir la del Saló Futura, on en un estand conjunt amb la Universitat Pompeu Fabra es va donar a conèixer l'oferta de postgraus i màsters.