El Tecnocampus patrocina el concurs de ProgramaMe 2016

ProgramaMe és el concurs espanyol de programació per a alumnes matriculats en Cicles Formatius de Formació Professional. Els alumnes hi participen en equips formats per tres estudiants. Durant el concurs, els participants disposen de quatre hores per resoldre entre vuit i dotze problemes, essent 10 el nombre més habitual. Han de programar les seves solucions en C, C++ o Java.

Els problemes són sempre aplicacions de consola. El guanyador és l'equip que resol correctament més problemes. L'edició del 2016 s'ha celebrat aquesta setmana a l'institut Nicolau Copèrnic de Terrassa, i hi han participat 22 equips procedents de tot Catalunya.

L'objectiu és estimular l'alumnat que formarà part del futur teixit professional, oferint un repte encoratjador, alhora que es creen nous lligams i es comparteixen expèriencies dins de la comunitat educativa, en una jornada de caire festiu. El Tecnocampus ha patrocinar el segon premi de l'edició d'enguany, que ha recaigut en l'equip representant de l'Escola Pia Santa Ana de Mataró. L'ha lliurat el director de l'Escola Superior Politècnica del TecnoCampus, Marcos Faúndez.  Josep Roure, coordinador del Grau en Informàtica, ha lliurat el premi l'equip més ràpid resolent un dels problemes plantejats.