TecnoCampus patrocina la European Angel Capital Expo organitzada per Keiretsu Forum

Els dies 11 i 12 de novembre tindrà lloc a Barcelona l’European Angel Capital Expo (ACE), organitzada per Keiretsu Forum. L’ACE és un lloc de trobada per inversors (nacionals e internacionals) i emprenedors, pensat per fomentar la col·laboració entre inversors i l’ecosistema emprenedor mitjançant el networking.

Durant la expo tindran lloc dos esdeveniments d’inversió on es presentaran prop de 20 start-ups, cicles de conferències i taules rodones. S’esperen més de 100 inversors (30 internacionals provinents d’Estats Units, Regne Unit, França, Turquia e Israel) i 300 emprenedors.

TecnoCampus patrocina aquest esdeveniment, amb la voluntat de seguir potenciant la seva presència en l’àmbit emprenedor i empreses en fase llavor. Durant la expo, TecnoCampus tindrà un stand on presentarà 6 projectes empresarials de l’entorn del parc com a oportunitat d’inversió. A més, els inversors del Club d’Inversió TecnoCampus tindran accés preferent a l’esdeveniment i podran participar activament a les jornades i fòrums.