TecnoCampus presenta a Iniciador Barcelona la nova edició dels Prem

La presentació va anar a càrrec de Luz Fernández, cap de serveis empresarialsMàrian Buil, Coordinadora del Màster, en el marc d’un esdeveniment el juliol que va aplegar mes de 150 emprenedors/es del mon d’internet  i que va comptar amb un Taller pràctic sobre analitiques web dut a terme per Enric Quintero de l’empresa Dr. Metrics.

Iniciador és una comunitat d'emprenedors que té com a objectiu fomentar i facilitar l'emprenedoria. Per aconseguir-ho organitzen mensualment activitats d'emprenedors per a emprenedors, on puguin compartir coneixement i experiències de tu a tu i on emprenedors consolidats amb diverses empreses creades puguin ajudar i animar els que tenen, de moment, només una idea de negoci i estan pensant a fer el salt. Iniciador s’adreça a emprenedors principalment tecnològics, encara que està oberta a emprenedors en altres àrees i a persones interessades en l'emprenedoria.

Iniciador va començar la seva activitat a Madrid l’any 2007 i actualment és resent a 35 ciutats espanyoles. Pels seus esdeveniments mensuals hi han pasat 10.000 emprenedors.