El TecnoCampus preveu superar aquest curs els 2.000 estudiants matriculats

“Per primer vegada superarem els 2.000 estudiants, cosa molt positiva per a la ciutat”, ha apuntat en una entrevista a Mataró Ràdio el president de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme, Miquel Rey. Aquesta xifra és el resultat d’unes bones dades de matriculació el mes de juliol, que les previsions apunten que es mantindran en la matrícula de setembre.

Miquel Rey també ha apuntat que l’oferta formativa dels tres centres universitaris del TecnoCampus, que ofereixen títols oficials de la Universitat Pompeu Fabra i la Universitat Politècnica de Catalunya, “és bona i és útil, i així ho perceben els estudiants”. L’increment d’estudiants respecte el curs anterior se situarà entre el 10 i el 12%, ha apuntat el president de la Fundació.

Aquest creixement va en la línia de l‘assolit els darrers anys, en què s’han posat en marxa noves titulacions i dobles titulacions de grau i programes de postgrau. “És especialment destacable que aquest any també ha augmentat el nombre d’estudiants que sol·liciten estudiar al TecnoCampus en primera opció”, ha afegit Rey, que ha remarcat que aquest factor qualitatiu de la matrícula implica un major prestigi acadèmic de la institució.